Hujšanje

Terapije za hujšanje, ki delujejo

Po opravljeni seriji terapij za hujšanje z napravo Infraslim 16 lahko opazimo, da je koža bolj prožna in kožna povrhnjica (epidermi) izboljšana. Še bolj evidentni so rezultati, ki zadevajo zmanjšanje kopičenja maščobnih celic in celulita kot tudi zmanjšanje telesne teže in centimetrov (obsega).

Doseženi rezultati se razlikujejo glede na tretirano stranko, vendar je kljub temu mogoče dosegati odlične rezultate na skoraj vseh strankah še posebno takrat, ko so tretmaji z napravo Infraslim 16 kombinirani z osebno prirejeno nizko kalorično dieto in aerobno vadbo, ki jo stranka opravi takoj po končani infrardeči terapiji.

Kako deluje naprava Infraslim 16?

Srce naprave Infraslim 16 je sestavljeno iz elektronske, računalniško vodene centralne enote, opremljene s specialnim mikroprocesorjem. Le ta je, skladno z informacijami, ki jih prejema od operaterja, sposobna upravljati toplotno energijo, ki se dovaja na površine, ki jih je prizadel lepotni problem, maščobno tkivo ali celulit. Njena učinkovitost se na stranki odraža z dramatičnim izbolšanjem silhuete telesa in zmanjšanjem maščobnega tkiva.

Med projektiranjem naprave Infraslim 16 so bili upoštevani bio-fizikalni principi toplote in odgovarjajoči kriteriji za uporabo toplotne energije na človeškem telesu. Po zakonu kemika Van’t Hoff-a povečanje temperature vodi do povečanja metaboličnega odziva. Na tretiranih površinah se prizadete maščobne celice (adipociti) stimulirajo kar ponovno vzpostavi njihov normalni odziv na celične spremembe: posledica tega delovanja je ponovno uravnoteženje metabolizma.

Globinsko segrevanje maščob - hujšanje z odličnimi rezultati

Infrardeči žarki so edini vir toplote, ki je sposoben segrevati globinske maščobe (celulit), čeprav le te delujejo kot termična izolacija. Poleg tega ti žarki omogočajo segrevanje samo tistega maščobnega tkiva, ki ga želimo odstraniti: treba jih je le aplicirati na tiste dele telesa, kjer je potreben shujševalni učinek. Učinki infrardečih žarkov so znani že nekaj časa in njihova uporaba v terapevtske namene in za rehabilitacijo to dejstvo le potrjujejo; poleg tega pa njihova aplikacija ne sproži nobenih stranskih učinkov. Celice in telesni organi, ki so izpostavljeni ogrevalnemu učinku infrardečih žarkov, se aktivirajo in zahvaljujoč širitvi kapilar se cirkulacija krvi do samih kapilar občutno izboljša. Poleg tega se bistveno izboljša celična izmenjava kot tudi sprostitev nakopičenih (trdovratnih) maščob, ki jih spodbuja hitro odstranjevanje metaboličnih odpadkov s posledičnim dezintoksikacijskim učinkom.

Za vidne rezultate hujšanja

Upoštevajoč odlične rezultate pri hujšanju, katere je mogoče doseči z napravo Infraslim 16, se je opazilo, da čim večji je problem estetskega oblikovanja, tem bolj evidentne rezultate je mogoče doseči še posebej na tistih področjih telesa, kjer je nakopičenje maščobnih tkiv in celulita bolj opazno. Posebno zanimivo je opaziti, kako se ti učinki, ki ponovno aktivirajo metabolizem maščob in ponovno vzpostavijo normalno cirkulacijo, nadaljujejo celo 48 ur po prenehanju izvajanja postopka.