Pogosta vprašanja LPG

ALI JE LIPOMASAŽA POTREBNA, ČE SEM NA DIETI?
Pravilna dieta Vam lahko pomaga, toda predeli z nakopičeno maščobo in celulitom bodo ostali skoraj nedotaknjeni. Lipomasaža deluje neposredno na problematične predele in tako učinkovito odstranjuje nakopičeno maščobo ter celulit.

ŽELELA BI IZGUBITI NEKAJ KILOGRAMOV, OBENEM PA ZADRŽATI OBLINE NA DOLOČENIH DELIH TELESA. ALI JE TO MOGOČE?
Prednost Lipomasaže je prav v ciljanih tretmajih, pri katerih deluje na odvečno maščobo na problematičnih delih telesa, obline pa se po potrebi preoblikujejo tam, kjer je to potrebno.

ALI JE TRETMA BOLEČ?
Čeprav so tretmaji intenzivni, nikoli niso boleči. Lahko se prilagodijo vsakemu posamezniku in kljub učinkovitosti ostajajo nežni. Po tretmaju se boste počutili nadvse ugodno in sproščeno, kot po vsakem wellnes tretmaju.

KAKO TO, DA SO Z NOVO LPG METODO REZULTATI HITREJŠI IN VIDNI ŽE PO NEKAJ TRETMAJIH?
Z vzajemnim delovanjem Rollin metode na kožne gube, z lokaliziranimi tretmaji in z mišično izolacijo, so rezulati hitrejši in dobro vidni že po 6-tih ponovitvah.

ALI NOVA TEHNIKA DELUJE BOLJ UČINKOVITO NA VSE VRSTE CELULITA?
Fibrozni, maščobni celulit ali celulit z zadržano vodo - vsak tip celulita se obravnava na specifičen način, skupaj z uporabo določene Roll metode in metodologije dela se doseže optimalni učinek Lipomasaže.

ALI SO REZULTATI DOLGOTRAJNI?
Rezultati so zelo hitro vidni in trajajo dolgo. Za vzdrževanje doseženih rezultatov z lipomasažo zadostujta dva tretmaja mesečno.