Odstranjevanje lokalizirane maščobe

Odprava maščobe in celulita - poporodni čas

Po porodu je veliko žensk soočenih z različnimi estetskimi problemi – celulitom, nabrano maščobo, mlahavo kožo trebuha, s strijami, neredko tudi z brazgotinami. Telo polnih devet mesecev nabira maščobe na občutljivih predelih (bokih, zadnjici, stegnih), cirkulacija spodnjega dela se upočasni zaradi pritiska maternice, koža na trebuhu, bokih in zadnjici pa se postopoma vse bolj razteguje.

Zaradi svojega učinka na vse komponente celulita in lokalizirane odvečne maščobe, kot tudi na vensko insuficienco, je aparat za hujšanje Cellu M6 idealna naprava, s katero se telo lahko povrne v stanje pred nosečnostjo. Znanstvene študije so potrdile učinek LPG metod na zmanjšanje celulita in obsega kritičnih predelov, kot tudi učinek na izboljšanje venskega in limfnega obtoka v obravnavanem tkivu. Cellu M6 je uspešen tudi pri blaženju brazgotin. Mlade mamice bodo s pomočjo teh naprav lahko ponovno pridobile mladostno in zdravo telo.

Učinkovito do ravnega trebuha

Trebuh sestavljajo različne vrsta tkiva in organov, zaradi katerih je to tudi občutljivo področje, velikokrat pa mesto neatraktivnega nabiranja odvečne maščobe ter boleče napetosti. Glede na ukrivljenost hrbtenice in mišic, ki oblikujejo abdominalno steno, je trebuh lahko različnih oblik in volumna. Začarani krlog slabe mišične aktivnosti, slabe prehrane, nepravilne drže telesa, debelosti..., vodi do vse večjega nezadovoljstva zaradi videza trebuha, velikokrat pa tudi do zdravstvenih problemov, kot je npr. obstipacija.

Zaradi svojega delovanja na lokalizirano maščobo, vensko in limfno cirkulacijo, se aparat za hujšanje Cellu M6 izredno uspešno kosa s temi pogostimi problemi. Rezultati klinične študije, nastale v Medicinskem centru v Rouenu, so pokazali izrazite učinke pri reševanju tovrsnih problemov in posledično tudi edinstvene rezultate na tretiranem predelu - trebuhu.