Hujšanje infraslim

Odvečne maščobe v telesu

S 30 - 40 milijardami maščobnih celic ima človeško telo skoraj neomejeno sposobnost nabiranja maščobnega tkiva, kar lahko zelo negativno vpliva na zdravje. Vsaka maščobna celica je kot balon, ki nikdar ne poči, lahko pa se širi in krči odvisno od energetskega ravnotežja v telesu. Pri vnosu kalorij, ki niso potrebne za ustvarjanje energije, se v telesu kopičijo maščobne celice. Kadar je vnos kalorij manjši kot je potrebno, telo jemlje uskladiščeno energijo iz teh celic. Odvečna maščoba je vzrok številnim nevarnostim za zdravje – nevarnost visokega krvnega pritiska, prekomere vrednosti maščob v krvi, visoke vrednosti trigliceridov, sladkorne bolezni tipa II, bolezni koronarnih krvnih žil, možganske kapi, žolčnih kamnov, osteoartritisa, pri ženskah nevarnost raka na dojki in na maternici, raka na debelem črevesu in žolčnem mehurju, pri moških pa nevarnost raka na debelem črevesu in na prostati.

Kaj povzroča debelost? Katere metode uporabiti pri hujšanju?

Debelost predstavlja tudi lepotno pomanjkljivost, zaradi česar ima lahko oseba tudi psihične težave. Čeprav je dokazano, da pri debelejših ljudeh obstajajo določene genetske predispozicije, gre velikokrat za napačen in neustreuzen vnos hrane. Razen pri zelo majhnem odstotku, so debelejši ljudje sami krivi za svoj videz. Večina se postopka hujšanja loti na napačen način. Ljudje, ki spreminjajo prehrambene navade, da bi izgubili odvečne kilograme, to ponavadi imenujejo ''dieta'', ki se slej ko prej konča, kar se lahko smatra kot določen neuspeh. Znano je, da se lahko hujšanja lotimo s pomočjo različnih metod, toda vzdrževanje željene telesne teže zahteva trajne spremebe pri fizičnih aktivnostih in prehrambenih navad. Zato je hujšanje lahko zelo težko, vendar ne tudi nemogoče.

Hujšanje in oblikovanje telesa - vrhunska aparata LPG Cellu M6 in INFRASLIM 16

LPG Cellu M6 in INFRASLIM 16 se zelo uspešno uporabljata pri zdravem in učinkovitem hujšanju ter preoblikovanju telesa. Osebam, ki želijo shujšati ta kombinacija veliko pripomore. Aparata skupaj trajno odpravljata večino problemov, ki so povezani s prekomerno telesno težo. Tretmaji za hujšanje ključno pomagajo pri izgubi odvečne maščobe (odpravi celulita), zategovanju kože in oblikovanju postave. Rezultati preoblikovanja telesa pa govorijo sami zase, saj je povprečna izguba obsega pasu 8-10 cm, 9-12 cm obsega bokov, 5-9 cm obsega stegen …Po končanih shujševalnih terapijah, se priporoča tretma za odpravo mlahave kože, kar je posledica terapij za hujšanje.