Aparat za hujšanje - LPG Cellu M6

Profesionalni aparat za hujšanje in odpravo celulita - LPG Cellu M6

LPG aparatEdinstvena tehnika aparata za hujšanje LPG Cellu M6 deluje po principu mehaničnih stimulacij kože s pomočjo zelo sofisticirane glave in dveh neodvisnih motoriziranih valjev. Nežna površina valjev olajša njuno pomikanje po telesu in zagotavlja izjemno prijeten in sproščujoč občutek med tretmajem. Tretmaji za hujšanje in odpravo celulita so neinvazivni in povsem neboleči. Njihovi rezultati so znanstveno dokazani, ob terapevtski vrednosti pa nudijo tudi izjemen občutek sprostitve ter pomagajo v boju proti stresu.

Enostavno hujšanje! Cellu M6 preoblikuje telo v željeno obliko.

Aparat za hujšanje in odpravo celulita Cellu M6 deluje na kožo in podkožno vezivno tkivo. Kombinirano delovanje valjev, ki izmenično krčita in širita kožo ter njuno ritmično delovanje zmanjšujeta gostoto tkiva, ter s tem izbolšujeta medcelično izmenjavo snovi. Glede na to, da je popolnoma prilagojen vsakemu stanju in delu telesa, dosega Cellu M6 zelo učinkovite rezultate hujšanja s fiziološkega in kozmetičnega vidika. Cellu M6 pomaga pri hujšanju, saj bo ponovno preoblikoval telo v željeno obliko in zmanjšal njegov volumen s spodbujanjem lipolize v različnih slojih maščobnih oblog. V zgornjem sloju kože Cellu M6 z eksfoliacijo odstranjuje mrtve celice in obnavlja naraven lesk kože. Če se uporablja kot program za hujšanje (za ženske in moške), Cellu M6 optimizira rezultate s pomočjo svojega mehaničnega in fiziološkega delovanja na globoke maščobne obloge ter stimulira mehanizme, ki odstranjujejo škodljive snovi iz organizma. Cellu M6 je idealna rešitev za zmanjševanje maščobe in izboljšanja celotne estetike telesa.

Zmanjšuje celulit in je odličen pomočnik pri hujšanju

Po liposukciji odstranja edeme in preostale ehimoze z zmanjševanjem celulita, izboljšanjem asimetričnosti in s tretiranjem področij, ki jim kirurški poseg ni pomagal. Z medicinskega vidika se učinek aparata Cellu M6 pokaže pri delovanju na kožo in podkožne strukture, maščobno tkivo, cirkulacijo krvi in limfe. Osvobajanje in dekompresija različnih žilnih in limfnih struktur v istem trenutku pospešujuje pretok krvi s hranljivimi snovmi. Tkivo se spremeni, koža in podkožje se tanjšata. Adipociti in njihovi receptorji ponovno pridobijo posrednike, ki omogočajo lipolizo in spodbujajo nadaljnje tanjšanje hipoderme. Istočasno se tkivo popolnoma rekonstruira, zaradi premikanja vode iz proteoglikanskih molekul in osvobajanja odpadnih snovi, ki so vezane na elastična vlakna. Iz tretmaja v tretma se stimulirajo fibroblasti (matične celice vezivnega tkiva), kar povzroča obnavljanje kolagena in proizvajanje elastina.

Dokazani rezultati in uspehi hujšanja v preko 3.000 študijah

Rezultati doseženi z LPG Cellu M6 so potrjeni v preko 3000 kliničnih in znanstvenih študijah po celem svetu. Cellu M6 je edini aparat v boju proti celulitu, ki ga priznava svetovna asocijacija plastičnih kirurgov ISAPS.